Programok

Gyermek programok


Célunk a gyerekprogramjaink segítségével, a játék erejével arra törekedni, hogy a gyerekek és játszótársaik fedezzék fel saját magukban rejlő értékeket, fedezzék fel a társas együttlétben meglévő örömöket.

Az általunk megvalósított játékok, játékos gyerek programok mindig vidám, interaktív és a gyermekek számára egy olyan felejthetetlen élményt nyújt, amire mindig szívesen emlékezni fognak.

Csapatunk profi szervezése által, mindig törekszünk a maximális kivitelezésre. Kérje részletes programleírásunkat kollégáinktól.Felfújható autópálya, tekerős munkagépekkel

 
 
Felfújható autópálya, tekerős munkagépekkel
Felfújható autópálya, tekerős munkagépekkel
-Helyigény: 12x8m
-Kezelő: 1fő
-Áramigény: 220V/16A
-Ajánlott kor: 3-8év
3 db Tekerős munkagép
2db kismotor
2 db futó bicikli
Kiegészítő KRESZ táblákkal
1 fő animátorral!

 

 

KRESZ Suli- Pedálos járművekkel és biciklikkel

 
 
Kresz suli
KRESZ Suli- Pedálos járművekkel és biciklikkel
A programban 6 fő tud egyszerre gyakorolni azonos korosztály besorolásban.
4db pedálos járművel és 2 db különböző méretű biciklivel

A gyerekek a pálya használata előtt egy elméleti oktatáson vesznek részt, majd egy KRESZ Tesztet is kitölthetnek.
A rendezvényen olyan parkot hozunk létre, ahol nevelő szándékkal alap KRESZ oktatás tartunk a gyerekeknek és a résztvevőknek.
A parkban gyalogos és kerékpáros élethű közlekedést szimulálunk.

Körbekerített pályát alakítunk ki (10x25m), mely tartalmaz gyalogosátkelést, főútvonalat, stop táblát, főútvonalról kanyarodást, egyenrangú útkereszteződést, főútvonal vége jelzést, elsőbbségadást és kanyarodást főútvonalról főútvonalra.

A szituációs helyzetek játékos formában:
- gyalogos átkelés bemutatása
- jobb kézszabály gyakorlati bemutatása egyenrangú útkereszteződésben
- főútvonal és mellék útvonal közlekedés, kanyarodás
- gyakori táblák bemutatása játékosan is
- stop tábla fontossága és kezelése

 

 

Cross pálya

 
 
Cross pálya
Cross pálya
Az akadályok fajtája:
- slalom pálya autógumiból
- dobbantóra felhajtás és erről leugratás 15 cm magasról
- hídon áthajtás deszkák egymás mellé rakásával imitáljuk az akadályt
- billenő hídon áthajtás
Technikai igény:
- lekerített terület min 12x 20 méter
A mobil cross pályánk könnyű akadályokkal felszerelt pálya, ahol a gyerekek megismerhetik a cross motorozást. 2cross motort biztosítunk a programhoz és minden szükséges felszerelést.
A pályát 5-14 éves korig lehet használni magasságtól (90 cm- 140 cm) függően.
A gyermekek védőfelszerelésben bukósisak könyökvédő és térdvédőben használhatják felelősségi nyilatkozat aláírása után a motorokat.
A kijelölt pályán a motor kezelését bemutatva körök vagy időmeghatározás alapján lehet igénybe venni.

 

 

Bébi játszóház

 
 
Bébi játszóház
Bébi játszóház
A gyerekek egy 6x3-as szőnyegezett party sátor alatt vagy egy felfújható játszótér között játszhatnak a szivacs és fa játékokkal, csúszdázhatnak, libikókázhatnak, főzhetnek a baba konyhában. Kis asztaloknál baba székeken ülve kirakózhatnak, színezhetnek. 1fő szakképzett óvónő felügyelet mellett játszhatnak a gyerekek.
Remek kiegészítő elem egy családi rendezvényen.
Igény esetén pelenkázó sarkot is ki tudunk alakítani.

 

 

Kézműves foglalkozás

 
 
Kézműves foglalkozás
Kézműves foglalkozás
A gyerekek só-liszt gyurmából ajándéktárgyakat készítenek, gyöngyöt és tésztát fűzhetnek, krepp papírból figurákat készítenek, festenek, színeznek, vagdosnak, ragasztanak. Az itt készített tárgyakat hazavihetik magukkal. Kézműves foglalkozás alkalmával kérhetnek egyedi foglalkozásokat is, mint pl. mézeskalács sütés, üvegfestés, pólófestés, origami, tojásfestés, ajándék tárgyak készítése ünnepi alkalmakra stb.
Téma partykhoz igazítva alakítjuk ki a kézműves elemeket kérésre.

 

 

Arcfestés

 
 
Arcfestés
Arcfestés

Arcfestőink nagyon jó minőségű, bőrbarát aloe vera tartalmú festékkel festi ki a gyerekek arcát, kezét. A vállalkozó kedvű tinik és felnőttek is beállhatnak a sorba, nekik trendi figurákat tudunk arcra, kézre, kézfejre, ujjakra, lábra festeni.

 

 

 

Csillámtetoválás

 
 
Csillámtetoválás
Csillámtetoválás
A csillámtetoválás színes, vidám, biztonságos és egyedi megoldás, ha valamivel szeretné feldobni a családi vagy céges eseményeket, ünnepeket. A motívumok, és színek széles skálája biztosítja, hogy mindenki megtalálja a hozzá és az alkalomhoz legjobban illőt, legyen szó születésnapi partyról, esküvőről, keresztelőről. A minták Swarovski kristályokkal díszíthetők.

 

 

Henna

 
 
Henna
Henna
10 éves gyakorlattal vállalunk céges rendezvényekre, partikra,prezentációkra - hennafestést arc és testfestést,csillámfestést,henna-szimbólum festést.
Képzett henna és arcfestőkkel dolgozunk,profi - bőrbarát alapanyagokat használunk.
A henna a test díszítésének tartós lelki élményét ígéri, amellett, hogy rendkívül változatos, időtlen kozmetikai módszer és hatása garantáltan feltűnő.

 

 

Lufihajtogató bohóc

 
 
Lufihajtogató bohóc
Lufihajtogató bohóc
Bohócruhába öltözött bohócunk a gyerekek között járkálva érdekes állatfigurákat hajtogat lufiból. Kb. 300-400 db lufifigura tud elkészülni egy 8 órás bérleti időtartam alatt. Vidám,színes kiegészítő egy nagyobb rendezvény alkalmával.

 

 

Logikai játékok

 
 
Logikai játékok
Logikai játékok
A csomag. 50 db különböző játékot: pl. amőba, ördöglakatok, rubik játékok, puzzle, memóriajátékok, kártyák, sakk stb. tartalmaz. 1fő animátort biztosítunk a csomaghoz, aki segít a játékok megoldásában.

 

 

Népi játékok

 
 
Népi játékok
Népi játékok

Lápon járás, gólyalábazás, hordó lovaglás, patkódobálás, diótörés, szögbeverés A gyerekek animátorok segítségével próbálhatják ki, hogy régi idők játékait és ismerhetik meg a magyar kultúra népszokásait.

 

 

Mesesarok

 
 
Mesesarok
Mesesarok
A gyerekek csemete mozinak berendezett sátor/szoba/terem, kis székeken ülve nézhetnek érdekesebbnél érdekesebb rajzfilmeket. Az eszközket cégünk biztosítja.

 

 

Bábszínház, interaktív gyermek programok

 
 
Bábszínház, interaktív gyermek programok
Bábszínház, interaktív gyermek programok
A 40-45 perces interaktív műsorban színészek adnak elő érdekes és izgalmas tanulságos történeteket gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek.

 

 

Bűvész

 
 
Bűvész
Bűvész
Vidám, szórakoztató, humoros, ugyanakkor tartalmas bűvészműsor, melynek interaktivitása garantálja, hogy nem csak a bűvész, de maguk a gyerekek is varázsolnak a végén. Lehet színpadi produkcióként is rendelni.

 

 

Bohóc

 
 
Bohóc
Bohóc
Vidám, interaktív bohóc műsor.

 

 

Céges csapatépítés


Csapat! Kalandra fel!

Ma már Magyarországon is komoly jelentőséget tulajdonítanak a csapatépítő rendezvényeknek, azok szükségességének, hiszen egy cég piaci sikereit nagymértékben meghatározza a munkatársak hangulata és lojalitása. Az elmúlt években egyre többször tapasztaltuk, hogy a hagyományos tréning eszközök mellett egyre nagyobb igény van olyan élményekre, melyek során a munkatársak játékos „küzdelemben” mérhetik fel saját erősségeiket, felszínre hozhatják és megmutathatják a bennünk rejlő értékeket.

Egyedi tematikával összeállított csapatépítő programjaink és különleges, sok esetben egyedi gyártású játékaink segítségével megvalósítható: :
• A résztvevők összekovácsolása
• A csoporton belüli jobb együttműködés kialakítása
• A csapatszellem erősítése

Egy – egy ilyen program kiváló alkalmat teremt arra, hogy a résztvevők összekovácsolódjanak, lehetőség adódjon a munkatársi kapcsolatokon túl baráti kapcsolatok kialakítására is, és, hogy az együttjátszók átérezzék a csoportban levő erőt, s ez által egyéni és csoportteljesítményük fokozására törekedjenek.

A szórakoztató és interaktív felnőtt csapatépítő eszközeink segítségével a vállalati események, partner partik és dolgozói rendezvények estéin rövid idő alatt oldottabbá válhatnak a résztvevők, könnyebben tudnak aktivizálódni és kapcsolatokat kialakítani egymással, és mindezek mellett különleges élményt jelentenek a résztvevőknek.

 

„GEOCACHING” KINCSVADÁSZAT, GPS.-ES TÁJÉKOZÓDÁSI TÚRA

 
 
GEOCACHING
„GEOCACHING” KINCSVADÁSZAT, GPS.-ES TÁJÉKOZÓDÁSI TÚRA
A résztevők a kiindulási ponttól indulva több 8-10 fős csoportban teljesítenek egy előre megtervezett útvonalat. A csapatoknak tájékozódás közben „KINCSEKET” kell megkeresniük versenyszerűen, ill. közösen különböző csapatépítő szempontok alapján. A csapatok egymás között adó-vevők segítségével kommunikálnak, néha rejtjelezve. A tájékozódáshoz, kincskereséshez felhasználhatnak térképet, iránytűt, adó-vevőt, illetve GPS-t. Trénereink betanítják az eszközök helyes használatát és megtanítják a kommunikáció szabályait. A túra nagyon jól kombinálható más csapatépítő programokkal.
Időtartam: 1 nap.

 

SÁRKÁNY HAJÓ

 
 
SÁRKÁNY HAJÓ
SÁRKÁNY HAJÓ
A résztvevők egy sárkánykenus túrán vesznek részt, majd azt követően egy bója pályán mérhetik össze tudásukat. Természetesen a csapatoknak alapoktatást tartunk, és a biztonság érdekében mentőmellényeket biztosítunk. A verseny során a csapatok időeredményeit regisztráljuk és a program végén eredményt hirdetünk. A túra közben kisebb ügyességi feladatokat is tartunk, igény esetén kisebb pihenőket, megállókat is beiktathatunk.
Létszám: max.20 fő.
Időtartam: 4 óra.

 

Sakk szimultán

 
 
Sakk szimultán
Sakk szimultán
1 fő nemzetközi eredményekkel rendelkező versenyző, aki akár egyszerre 10-20 fővel is játszik.
A legjobb agytorna, kicsiknek és nagyoknak is.
Tökéletes kiegészítő játék.
Sakk szimultán játék és verseny.

 

Xbox Sátor

 
 
Xbox Sátor
Xbox Sátor
-Méret: 6x3m
-Kezelő: 1 fő
-Áramigény: 220V
Xbox szerelmeseinek különlegesség a rendezvények idejére is.
Az otthoni játék légkörét varázsoljuk a játéksátorba, kényelmes fotelekkel, hangulatos sátor alatt.
Technikai leírás:
5.1-es hangfalrendszer, LCD tv, 1 Xbox két joystickal + Kinect kamera, 2 fotel, 1 szőnyeg, 1 tv állvány.

 

Sportvetélkedők, sportversenyek, családi váltóversenyek

 
 
Sportvetélkedők, sportversenyek, családi váltóvers
Sportvetélkedők, sportversenyek, családi váltóversenyek
Célunk egy olyan újfajta kreatív gondolkodást, hangulatteremtést biztosítani megrendelőinknek, mely egyszerre szórakoztató, interaktív és újfajta aspektusból közelíti meg a világot. Partnereink számára a játék területén elért magas fokú tudásunk és információink átadása elsődleges feladatunk.

- Felnőtt programok
- Csapatépítő programok
- Csemete csapda
- Túlélő versenyek
- Kaland játékok
- Játéksziget
- Népi játszótér
- Sorverseny
- Medencés játékok
- Biciklis pályák
- Izgő mozgó
- Fantázia Játékok
- Bizalom játékok

A weboldalon megtekintésre szánt bemutatkozó anyagunk elsősorban a figyelem felkeltésére szolgál, konkrét árakat, játékleírásokat nélkülöz.

Amennyiben érdemesnek tarja valamelyik játékunkat arra, hogy emelje rendezvénye színvonalát, s ezért bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük keressen az elérhetőségeinken.

 

 

Sportiroda

 
 
Sportiroda
Sportiroda
Csapatok összeállítása, sorsolások, eredmények összesítése, eredmények kihirdetése.
1 fő Asszisztenst biztosítunk az irodához.

 

 

Sportbíró

 
 
Sportbíró
Sportbíró
1fő szakképzett sportbíró, aki a meccseken bíráskodik.
(foci, kosárlabda, röplabda)

 

 

Selfness programok

 
 
Selfness programok
Selfness programok
- Stressz-mérés
- Coaching
- Reiki
- Meditáció
- Személyi edző
- Feng-shui tanácsadó
- Pszichoszociális kockázatmérés
- Szervezeti diagnosztika

 

 

Életmód Sátor

 
 
Életmód Sátor
Életmód Sátor

• testzsírszázalék mérés,
• vérnyomásmérés,
• helyes testtartás beállítása (tartás korrekció),
• otthon végezhető gerinctorna gyakorlatok bemutatása, megtanítása,
• légző gyakorlatok megtanítása (méregtelenítő légzés, energia légzés),
• táplálkozási tanácsadás,
• életmód tanácsadás,
• táplálék kiegészítő kóstoló (energia szeletek, alacsony kalória tartalmú édességek),
• felvilágosítás fogyókúrákról, diétákról, egészségmegőrzésről,
• fittségi célok meghatározása, ajánlott mozgásprogram a célok eléréséhez.
A szolgáltatás tartalmaz:
• 3 személyi edző szakembert,
• a szükséges eszközöket (testzsírszázalékmérő, vérnyomásmérő, torna szőnyeg, fitball, softball, székek, asztal),
• nyomtatványokat a gerinctorna gyakorlatokról, táplálkozási szabályokról, légző gyakorlatokról

 

 

Mindball

 
 
Mindball
Mindball
A Mindball egy 2004-ben Svédországban, egyedülálló technológia alapján kifejlesztett tudományos-szórakoztató eszköz, mely tökéletes program lehet bármilyen eseményen, konferencián, rendezvényen, akár különböző sport vagy üzleti tréningeken. Képzeljünk el tehát egy olyan eszközt, amelyben kizárólag a gondolatunk erejével irányítjuk az asztalon elhelyezkedő golyót. Ez a Mindball - egy lenyűgöző, high-tech játék, mely bárhol is van, mindig érdeklődők tömegét vonzza magához. A Mindball-ban minél ellazultabb vagyunk, annál jobban teljesítünk. Tökéletes eszköz arra, hogy megtanuljuk, hogy kontrollálhatjuk az elménk. A Mindball a jövő játéka, mely mindig minden eseményen hatalmas feltűnést és szenzációt kelt.
Ára: egyedi megkeresés alapján.

 

 

Mindflex

 
 
Mindflex
Mindflex
A Mindflex egy olyan játék, mely az EEG biofeedback működésére építve, a homlokunkra és fülünkre erősített érzékelők segítségével érzékeli agyhullámaink intenzitását. Hogy működik? Amikor ellazulunk vagy erősen, összpontosítunk, más-más típusú agyhullámokat generálunk. Amint a homlokunkra helyezett Mindflex fejpántok érzékelik az agyhullámokat, jelet küldenek a konzolon belül taláható ventillátornak. Ez a ventillátor irányítja a labda lebegését. Az agyhullámok pedig a ventillátor erősségét befolyásolják. Minél erősebben koncentrálunk, annál erősebben fúj a ventillátor és annál magasabban lebeg a labdánk. Ellazítva elménket a ventillátor által generált légáramlat is gyengül, így a labda is alacsonyabban lebeg.
Ára: egyedi megkeresés alapján.

 

 

Star Wars Force Trainer

 
 
Star Wars Force Trainer
Star Wars Force Trainer
Az Erő legyen Veled!

A Star Wars Force Trainer eszközt agyhullámok segítségével irányítjuk úgy, hogy a tréningtoronyban lévő gömböt a gondolat erejével lehet mozgatni, az összeköttetést egy különleges technológia oldja meg, melyet egy vezeték nélküli fejhallgatóba szereltek, ami az agyhullámokat szenzorokkal érzékeli.
A feladatok során Yoda mester segít, aki angol nyelven ad tanácsokat, hogyan kell a próbát sikeresen teljesíteni, de gyakorolni is lehet segítség nélkül is.
A Jedi Mester fokozat 15 tréning során érhető el.
Ára: egyedi megkeresés alapján.

 

 

Paintball

 
 
Paintball
Paintball
Festékpatronos fegyverekkel kell egymást eltalálni.
Működtetéséhez megfelelő környezet szükséges, védőfelszerelésben játsszák.
Ára: egyedi megkeresés alapján.

 

 

 

Szolgáltatásaink közül: csapatépítés, csocsó bérlés, csúszda bérlés, felfújható játékok, gyerekprogramok, játszóház, légvár bérlés, rendezvény kellékek, rodeo bika bérlés , sátor bérlés